FLOTTSBRO-INSPIRATION:
ÖPPET: Skidbacken: Ons-Fre 11-21:30, Lör-Sön 9-17 • Värdshuset: Ons-Tors 11-20, Fre 11-21:30, Lör-Sön 9-17 • Campingen: Alla dagar 9-16 • Fler öppettider...

Uppstart säsong 19/20

Vi är redo!

Kung Bore lyser med sin frånvaro, men det kan inte vi ta hänsyn till. För eller senare dyker han upp och då är vi beredda! Under söndag den 8/12 samlades hela styrkan för att förbereda sig. Det är ca: 40 säsongsanställda som tillsammans med våra ordinarie anställda kommer göra allt för att din vistelse hos oss blir så bra och smidig som möjligt.

Vi riktar in oss på lift, hyra, preparering och inte minst dig som gäst hos oss. Vi finns alltid på plats för att ge dig den bästa servicen när du besöker oss.

Nu är vi spända av förväntan. Så fort kylan kommer sätter maskineriet igång. Vår målsättning är att snabbt få igång backarna vilket innebär arbete dygnet runt. Du kommer kunna följa läget här på hemsidan och via våra sociala medier där rapporter kommer kontinuerligt.

Vilka förutsättningar gäller?

– Tyvärr räcker inte enbart natursnö i Stockholm för att kunna öppna backarna. För att vi ska ges möjlighet att tillverka snön som vi är beroende av behöver vi:

- Ihållande låga minusgrader.
- Låg luftfuktighet (Gärna en frusen Albysjö).
- Ca: 2veckors arbete i optimala förhållanden för att kunna öppna alla backar, berättar Andreas Häggqvist, Anläggningschef.

Vi ses i vinter!

Gänget på Flottsbro

Bild från uppstarten säsong 19/20

 

2019-12-09 08:53