Camping_Stugor_Juni2024_0015_ret2

BO

På Flottsbro, beläget vid Albysjön i Huddinge, bor du i en fridfull oas endast 20 minuter från Stockholm City. Kombinera stockholmsresan med upptäcktsfärder och äventyr på Flottsbro, ett boende med friluftsaktiviteter för hela familjen.

  • beach_access Badplats
  • hiking Vandringsleder
  • directions_bike Cykla downhill
  • sound_detection_dog_barking Hundvänligt
  • network_wifi Wi-Fi

Lugn boende nära Stockholms city och naturen

Nära Stockholms storstadspuls hittar du Flottsbro, ett idylliskt och lugnt friluftsområde med tillhörande boende och camping. På sommaren kan du njuta av grönskan och badplatsen vid Albysjön, och på vintern bor du alldeles intill Stockholms längsta skidbacke.

Här finns ett brett utbud av trevliga stugor med självhushåll. Stugorna är i varierande storlekar, priskategorier och alla har sin unika charm. Campingplatserna är generöst tilltagna och det finns två servicebyggnader på området med full service året runt. Du parkerar bekvämt invid ditt boende utan extra parkeringskostnad, daggäster hänvisas till parkeringsområdet utanför området.

Få ut mer av stockholmsresan genom att kombinera besöket med boende, friluftsliv och aktiviteter på Flottsbro!

camping-hemsida

STUGOR

I en lugn och naturskön miljö endast 20 minuter från pulsen i Stockholm city ligger Flottsbro. Här hittar du en modern stugby och familjecamping.

campingbild

CAMPING

I en lugn och naturskön miljö, nära bruset i Stockholm, hittar du Flottsbro och vår moderna stugby och familjecamping.

Mysig liten stuga på camping en bit ut i skogen. Överraskande bra standard på stugan. Rent och fräscht med en skön dubbelsäng. Lite trångt om man är fler än 2 men det funkar. Trevlig campingplats med stora utrymmen. Bra med promenad möjligheter för den som har hund. Återkommer gärna.
Google.com
Daniel
Mycket trevlig och välvårdad camping i naturskön miljö och nära storstadens utbud, många fritidsaktiviteter erbjuds i området som passar hela familjen. Stark rekommendation att bo här
Google.com
Stefan
Mysig camping med nära till cykling båda downhill och xco. Fräscha toaletter och trevlig personal. Kommer gärna tillbaka hit.
Google.com
Annika

Servicebyggnader

MH1_3530

Det finns två servicebyggnader i varsin ände av campingen, vilket betyder att ni alltid har nära till servicehus, oavsett var ni står. Servicehusen är utrustade med matplats, kök, tvättstuga, familjedusch, handikapptoalett/dusch, skötrum, latrintömning och toaletter.

Vad finns på området?

Flottsbro har många attraktioner såsom; badstrand, cykling, Bike Park, kanoter, Downhill Cars och vandringsleder. Men det finns även andra bekvämligheter och aktiviteter i området som du kan ha glädje av under din vistelse.

MH1_3208

LEKPLATSER FÖR BARNEN

Det finns lekplats för barnen uppe vid campingområdet samt nere vid badplatsen. Vill man spela bollsporter så hänvisar vi er till stranden, som även har en fin plan för beachvolleyboll.

MH1_3604

GRILLPLATSER

Vi har flertalet grillplatser runt om i området där du kan laga mat eller bara njuta av naturupplevelsen. Vad sägs om att sitta vid en lägereld med familj och vänner och blicka över vattnet när solen gå ner över Albysjöns?

Sommar_20240070

BASTUFLOTTE

Förgyll kvällen med ett härligt bastubad och uppfriskande dopp i Albysjön. Bastuflotte bokar du genom värdshuset Flottsbrogården.

IMG_0008

FISKE

Att meta aborre brukar vara en uppskattad aktivitet för barnen och det kan du göra på området. Om du är intresserad av mer seriöst fiske kan du besöka Gömmaren som ligger cirka 10 minuters bilfärd från Flottsbro. Där finns det inplanterad regnbåge, fiskekort köper du på fiskeföreningens hemsida.

Attraktioner på Flottsbro

Flottsbro är inte bara ett trevligt boende, här finns även gott om möjligheter att utforska naturen och uppleva äventyr med familj och vänner. Under sommaren kan besökare cykla, vandra, paddla kanot eller simma, medan vintern bjuder på skidåkning, korvgrillning eller pulkaåkning i Stockholms längsta backe.

MH1_2841_ret

BAD, KANOTER & VOLLEYBOLL

På sommaren kan du njuta av Flottsbros fina sandstrand, paddla kanot runt Albysjön eller spela beachvolleyboll och mycket mer.

MH2_8381

VANDRING & NATUR

Flottsbro är en historiskt intressant plats strax intill Mälaren. Det finns fyra olika vandringleder som tar er runt hela området och dess omväxlande terräng.

fdc22

DOWNHILL CARS

Flottsbro Downhill Cars – en fartfylld aktivitet för en dag med kompisgänget eller arbetskollegorna.

F-18

FLOTTSBRO BIKEPARK

Bara 20 minuter från Stockholm City hittar du en av länets största cykelparker. Här kan du cykla downhill på fina spår och uppleva friheten!

MH1_2881

Information

Vid ankomst checkar du in i campingens reception, personalen är serviceinriktade och besvarar gärna eventuella frågor.

    • Här kan du även beställa nybakat bröd att hämta upp vid frukost nästa dag.

Utcheckning

  • För att undvika extra avgift ska du checka ut från din stuga senast kl. 11.00.
  • Utcheckning från tält- och husvagnsplatser ska ske senast kl. 15.00.

Självhushåll

Samtliga stugor har självhushåll, det betyder att du som gäst ansvarar för städning av stugan och att du tar med dig egna lakan och handdukar. Kontrollera att du följt städrutiner innan utcheckning för att undvika städavgift, dessa finns uppsatta i varje stuga. Stugorna har fullt utrustade kök så att du kan välja att laga mat hemma.

*Om du inte har egna lakan/handdukar så kan du hyra dessa för 150 kr/set i receptionen.

Husdjur

Husdjur är tillåtna mot extra avgift. Du ansvarar själv för att skydda soffa och säng mot hår och fläckar, vi rekommenderar att du använder skyddsfilt.

Trivselregler

För allas trivsel har vi ordningsföreskrifter på campingen och i stugområdet. För att undvika missförstånd rekommenderar vi att du läser dem senast vid ankomst.

Omkrådeskarta

Karta över stugby och campingområde

Vanliga frågor
Har ni öppet året runt?

Ja, och det finns alltid något spännande att hitta, exempelvis skidåkning, vandring och cykling.

Vilka öppettider har ni?
Har ni hundvänliga stugor?

Ja, alla våra stugtyper är hundvänliga. Lägg till hundtillägget (250 SEK) vid bokningen bara så är även din fyrbenta vän varmt välkommen!

Är stugorna barnvänliga?

Alla stugor är barnvänliga, exempelvis finns inga våningar eller nivåskillnader. Att kunna kliva ut rakt ut i naturen istället för Stockholm city är både ett lugnare och billigare alternativ för barnfamiljer.