MH1_3477
Webb_StugaA6 (1)
MH1_3434
MH1_3448
MH1_3456
MH1_3464
MH2_9214
MH1_3483

Stuga typ A6

från 1395 kr
fullscreen 28kvm
bed 6-bäddar
shower Dusch
wc WC
kitchen Kök
chair Allrum

Vår största stuga på 28 kvm passar perfekt för 6 personer. Här har ni tillgång till kök, allrum samt 2 olika sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng samt loftsäng. Här får hela familjen plats, eller den stora vängruppen. För er som vill ha en trevlig vistelse hos oss, men också ha tillgång till ert egna.

Bäddarna är fördelade i 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med 1 våningssäng och 1 loftsäng samt 1 bädd i bäddsoffa i allrummet . Veranda med utemöbler under sommarhalvåret.

Stuga A6

Vår största stuga på 28 kvm passar perfekt för 6 personer. Här har ni tillgång till kök, allrum samt 2 olika sovrum. Ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng samt loftsäng. Här får hela familjen plats, eller den stora vängruppen. För er som vill ha en trevlig vistelse hos oss, men också ha tillgång till ert egna. På sommaren får ni en riktigt trevlig veranda med utemöbler, och är vädret på er sida kan ni slappna av efter en dag i naturen!

  • calendar_month Ankomstdatum och val av stugtyp påverkar priset. För stuggäster som vill ta med sig hund tillkommer en extra avgift (250 SEK).
  • menu_book Priser för din önskade period och mer information hittar du direkt på vår bokningssida
  • phone_enabled Det tillkommer en bokningsavgift om 135 kr om du bokar via e-post eller telefon.
  • credit_card Av säkerhetsskäl så accepteras endast kortbetalning alt. faktura i förskott som betalning för boende i stugor och på campingen.

Långtidsuthyrning av stugor i huddinge

Vi har ett begränsat antal stugplatser tillgängliga för månads- och säsongscamping för privatgäster. Ta kontakt med receptionen för mer information och priser.

Prisvärt företagsboende

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Våra andra stugor

MH1_3409

STUGA TYP A5

fullscreen
24kvm
bed
5-bäddar
shower
Dusch/WC
kitchen
Kök

Perfekt stuga för familjen, med våningssäng och bäddsoffor. Här har ni tillgång till allt ni behöver för att ha en bekväm och trevlig vistelse på Flottsbro. Matlagningsmöjligheter, dusch samt WC. 

från 995 kr
MH2_9253

STUGA TYP B

fullscreen
20kvm
bed
4-bäddar
shower
Dusch/WC
kitchen
Kök

En av våra mindre stugor, perfekt för er som vill ha en enklare lösning och vill kunna maximera er tid ute i naturen eller i backen. Här får ni 4 bäddar, Dusch/wc, kombinerat kök och allrum.

från 950 kr
MH2_9234

STUGA TYP C

fullscreen
16kvm
bed
4-bäddar
shower
Dusch/WC
kitchen
Kök

Vår minsta stuga. Perfekt för en mindre vängrupp som är på besök för att maximera dagarna ute. Här får ni tillgång till 4 bäddar, dusch/wc, kombinerat kök/allrum/sovrum.

från 750 kr

Medlem i SCR

Stockholm SweCamp Flottsbro är medlemsanläggning i SCR – Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Ordningsregler för allas trivsel

För allas trivsel har vi några enkla regler för alla gäster i stugbyn och campingen. Läs reglerna och ta hänsyn till varandra så får alla en trevlig vistelse.

Områdeskarta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Mysig liten stuga på camping en bit ut i skogen. Överraskande bra standard på stugan. Rent och fräscht med en skön dubbelsäng. Lite trångt om man är fler än 2 men det funkar. Trevlig campingplats med stora utrymmen. Bra med promenad möjligheter för den som har hund. Återkommer gärna.
Google.com
Daniel
Mycket trevlig och välvårdad camping i naturskön miljö och nära storstadens utbud, många fritidsaktiviteter erbjuds i området som passar hela familjen. Stark rekommendation att bo här
Google.com
Stefan
Mysig camping med nära till cykling båda downhill och xco. Fräscha toaletter och trevlig personal. Kommer gärna tillbaka hit.
Google.com
Annika
Vanliga frågor
Har ni laddstolpar?

Svar kommer visas här

Har vi möjlighet att hyra utrustningar för skidåkning?

Ja, vi har ett stort utbud av skid- och snowboardutrustning.

När öppnar ni för längdskidåkning?

Svar kommer visas här

Vilka öppettider har ni?