CAMPING

Bara 20 minuter från Stockholms stadspuls hittar du Flottsbro. En modern stugby och familjecamping beläget i lugn och naturskön miljö. Här finns ett hundratal tältplatser samt 58 husvagnsplatser med el och TV-anslutning.

  • beach_access Badplats
  • outdoor_grill Grillplatser finns
  • pets Hundvänligt
  • house_siding 2 service hus, inkl. tvättstuga
  • network_wifi_3_bar Wifi

från 380 kr/dygn

Naturnära camping 20 minuter från Stockholm

På Flottsbros natursköna camping finns platser för husvagns och husbilsplatser med el och TV anslutning, samt ett hundratal tältplatser. Trots den naturnära miljön med badplats, grillplatser och många vandringsleder så tar du dig snabbt in till centrala stan. Perfekt för att uppleva både Stockholms innerstad och vår vackra svenska natur.

På campingen finns två servicehus och du har nära till Flottsbros aktiviteter såsom; cykling, vandring, badstrand, kanoter, bastuflotte och Downhill Cars.

Hos oss parkerar du bekvämt vid campingtomten utan extra parkeringsavgift. I området finns flertalet grillplatser och värdshus där du kan äta god mat med sjöutsikt. Här finns lekplatser och annat trevligt för barnen.

MH1_3207

CAMPINGTOMT MED EL

Campingtomt med el, perfekt för er som vill bo i tält men fortfarande ha lyxen med el, eller bor i husvagn. I naturskön miljö kan ni bo bekvämt, i ert tält och tillgång till servicehus och värdshus.

från 500 kr
Camping_Stugor_Juni2024_0053_ret

HUSBILSTOMT MED EL

Husbilstomt med el, perfekt avstånd till storstad i en naturskön miljö. Dessutom får ni tillgång till servicehus och värdshus. Best of both worlds, brukar vissa säga. Vi säger bara välkommen till Flottsbro!

från 500 kr

Servicebyggnader

MH1_3530

Det finns två servicebyggnader i varsin ände av campingen, vilket betyder att ni alltid har nära till servicehus, oavsett var ni står. Servicehusen är utrustade med matplats, kök, tvättstuga, familjedusch, handikapptoalett/dusch, skötrum, latrintömning och toaletter.

MH1_3208

LEKPLATSER FÖR BARNEN

Det finns lekplats för barnen uppe vid campingområdet samt nere vid badplatsen. Vill man spela bollsporter så hänvisar vi er till stranden, som även har en fin plan för beachvolleyboll.

MH1_3604

GRILLPLATSER

Vi har flertalet grillplatser runt om i området där du kan laga mat eller bara njuta av naturupplevelsen. Vad sägs om att sitta vid en lägereld med familj och vänner och blicka över vattnet när solen gå ner över Albysjöns?

Sommar_20240070

BASTUFLOTTE

Förgyll kvällen med ett härligt bastubad och uppfriskande dopp i Albysjön. Bastuflotte bokar du genom värdshuset Flottsbrogården.

IMG_0008

FISKE

Att meta aborre brukar vara en uppskattad aktivitet för barnen och det kan du göra på området. Om du är intresserad av mer seriöst fiske kan du besöka Gömmaren som ligger cirka 10 minuters bilfärd från Flottsbro. Där finns det inplanterad regnbåge, fiskekort köper du på fiskeföreningens hemsida.

admingraphicsgenerator (10)

Boka stuga i närhet till Stockholms City för 450 till 1765 kr/dag

Prisvärda stugor finns inom pendlingsavstånd till city

Kostnaden för din vistelse varierar beroende på ankomstdatum och vilken typ av stuga du  valt. Exakta bokningspris för dina valda datum hittar du på vår bokningssida.

Vi erbjuder hundvänliga stugor mot en extra avgift på 250 kr.

Onlinebokning är att föredra, men bokning kan även göras via e-post eller telefon mot en extra kostnad på 135 kr.

*Observera att vår anläggning av säkerhetsskäl endast accepterar kortbetalningar eller förbetalda fakturor.

Mysig liten stuga på camping en bit ut i skogen. Överraskande bra standard på stugan. Rent och fräscht med en skön dubbelsäng. Lite trångt om man är fler än 2 men det funkar. Trevlig campingplats med stora utrymmen. Bra med promenad möjligheter för den som har hund. Återkommer gärna.
Google.com
Daniel
Mycket trevlig och välvårdad camping i naturskön miljö och nära storstadens utbud, många fritidsaktiviteter erbjuds i området som passar hela familjen. Stark rekommendation att bo här
Google.com
Stefan
Mysig camping med nära till cykling båda downhill och xco. Fräscha toaletter och trevlig personal. Kommer gärna tillbaka hit.
Google.com
Annika

Omkrådeskarta

Karta över stugby och campingområde

Långtidsuthyrning av stugor i Huddinge

Vi har ett begränsat antal stugplatser tillgängliga för månads- och säsongscamping för privatgäster. Ta kontakt med receptionen för mer information och priser.

Prisvärt företagsboende

Flottsbro erbjuder långtidsboenden för företag i lugn och fin miljö. Kontakta oss om ditt företag behöver alternativ ett bra boendealternativ med närhet till Stockholm.

Medlem i SCR

Stockholm SweCamp Flottsbro är medlemsanläggning i SCR – Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Ordningsregler för allas trivsel

För allas trivsel har vi några enkla regler för alla gäster i stugbyn och campingen. Läs reglerna och ta hänsyn till varandra så får alla en trevlig vistelse.

Vanliga frågor
Har ni laddstolpar?

Svar kommer visas här

Har vi möjlighet att hyra utrustningar för skidåkning?

Ja, vi har ett stort utbud av skid- och snowboardutrustning.

När öppnar ni för längdskidåkning?

Svar kommer visas här

Vilka öppettider har ni?