MH2_8675

Bad, beachvolley & kanoter

Du kan spendera härliga sommardagar på Flottsbro badstrand. Här finns badbrygga, volleybollplan samt kanoter för uthyrning. Njut av den fina utsikten över Albysjön när du äter en bit mat eller glass på Flottsbrogården.

Bad_Natur_0007

Välkommen till Flottsbro badstrand!

På Flottsbro badstrand kan ni tillbringa många sköna sommardagar, vare sig du är här som dagbesökare eller campinggäst. Den 200 meter långa stranden är anlagd med mjuk sand och kringliggande grönområde. Här kan du välja mellan att gassa i solen, bada och paddla kanot, eller koppla av i skuggan under träden.

Ovanför stranden finns stora gräsytor som är perfekta för att familjen sätta ner picknick korgen på. När de börjar bli dags för middag är det många som bänkar sig framför våra grillplatser och tar fram lite korv eller en köttbit, eller varför inte avnjuta en god måltid från värdshuset med utsikt över Albysjön? Där serveras även mjukglass och kulglass under sommaren.

 

 

Juli_2024-71

BEACHVOLLEYBOLL

För dig som vill vara mer aktiv på stranden har Flottsbro en full storlek beachvolleyplan. Nätet är uppe hela sommaren och boll kan ni hyra från värdshuset, kom och utmana  kompisarna i en turnering eller spela med familjen som kvällsaktivitet.

Juli_2024-32

NJUT AV UTSIKTEN FRÅN TOPPEN!

Vare sig du är intresserad av cykling, skidåkning eller bara att promenera så är utsikten från toppen av Flottsbro en av de vackraste i Stockholm.

Det är utmärkt motion att promenera uppför, eller varför inte pröva på en helt ny naturupplevelse med downhillcykling?

MH1_2871

VÄRDSHUSET FLOTTSBROGÅRDEN

På värdshuset Flottsbrogården avnjuter du din måltid med fin utsikt över Albysjöns blåa vatten. Läs mer om deras sommarmeny via länken nedan.

Utforska sjöarna i en av våra kanadensare

På Flottsbro friluftsområde kan du tillbringa mycket kvalitetstid. Vi har aktiviteter, boende och en svalkande badstrand för lata sommardagar. Vill du komma bort från stan? Hyr en kanadensare och åk ut på äventyr, upplev sommaren och lugnet vid vattnet.

För ett längre upplevelse kan du paddla ut till Mälaren och övernatta på en ö i tält, eller varför inte hyra stuga eller campingplats och ge dig ut tidigt en sommarmorgon.

drönarehemsida

Uthyrning, detaljer och bokning.

Vi har 30 kanadensare med plats för upp till 3 personer. Till varje kanot ingår två paddlar och flytvästar till samtliga.

All paddling sker under eget ansvar.

Drop-in gäller under värdshusets öppettider.

Du kan förboka genom att kontakta värdshuset via formuläret nedan.

 

 

Priser kanoter

Antal timmarPris
1200 kr
2280 kr
3390 kr
Heldag600 kr
Dygn800 kr
Legitimation krävs för att hyra.

camping-hemsida

Bo hos oss

På Stockholm SweCamp Flottsbro finns det uthyrningsstugor i varierande storlekar och prisklasser att välja bland. Den stora campingen har generöst tilltagna platser för tält, husvagn eller husbil.

Mysig liten stuga på camping en bit ut i skogen. Överraskande bra standard på stugan. Rent och fräscht med en skön dubbelsäng. Lite trångt om man är fler än 2 men det funkar. Trevlig campingplats med stora utrymmen. Bra med promenad möjligheter för den som har hund. Återkommer gärna.
Google.com
Daniel
Mycket trevlig och välvårdad camping i naturskön miljö och nära storstadens utbud, många fritidsaktiviteter erbjuds i området som passar hela familjen. Stark rekommendation att bo här
Google.com
Stefan
Mysig camping med nära till cykling båda downhill och xco. Fräscha toaletter och trevlig personal. Kommer gärna tillbaka hit.
Google.com
Annika

Andra aktiviteter sommaren 2024

F-18

FLOTTSBRO BIKEPARK

Bara 20 minuter från Stockholm City hittar du en av länets största cykelparker. Här kan du cykla downhill på fina spår och uppleva friheten!

MH2_8381

VANDRING & NATUR

Flottsbro är en historiskt intressant plats strax intill Mälaren. Det finns fyra olika vandringleder som tar er runt hela området och dess omväxlande terräng.

fdc22

DOWNHILL CARS

Flottsbro Downhill Cars – en fartfylld aktivitet för en dag med kompisgänget eller arbetskollegorna.

Tjejkväll-666

BOKA LEKTION ELLER CAMP

Vill du förbättra din teknik, bli en bättre cyklist och är sugen på utmaningar? Boka en lektion med våra kunniga instruktörer. Under sommaren har vi även halvdagsläger och Camps för barn och ungdomar.

Karta över vandringsleder

Vi har fyra st fina vandringsleder kring Flottsbro.

Vanliga frågor

Allmän
Har ni öppet året runt?

Ja, och det finns alltid något spännande att hitta, exempelvis skidåkning, vandring och cykling.

Vilka öppettider har ni?