admingraphicsgenerator (18)

ÄTA

Kom in till värdshuset efter en dag ute i naturen och njut av vår vällagade mat.

Välkommen till Flottsbro Värdshus

Swede Catering driver Flottsbro Värdshus sedan 2007 och vare sig du är intresserad av bröllop, fest eller konferens lovar vi dig att du kommer bli mer än nöjd hos oss. Omgiven av skog, med Stockholms största skidbacke precis utanför fönstret och 100 meter sandstrand ett stenkast bort erbjuder vi en härlig naturupplevelse. Fina lokaler, professionell personal och stort fokus på vällagad mat med bra råvaror är en väldigt bra kombination.

Meny

På vår menyn har vi allt från gulasch till baguetter och till barnen har vi självklart en egen barnmeny.

admingraphicsgenerator (18)

Grillplatser

Det finns ett flertal grillplatser på Flottsbro. Vid barnbacken och pulkabacken finns det dessutom vindskydd. Under vinterhalvåret så hjälper vi till med ved och tändning av brasa.

Att göra på Flottsbro

görapuff

GÖRA

Lyxen att komma till oss på Flottsbro ska kännas. Här kan du njut av naturen, genom att vandra, åka skidor på vintern, downhillcykel på sommaren…

camping-web-1

CAMPING

I en lugn och naturskön miljö, nära bruset i Stockholm, hittar du Flottsbro och vår moderna stugby och familjecamping.

camping-hemsida

BO HOS OSS

Boendet är vackert beläget, inbäddad av fin natur vid Albysjön i Huddinge. På Stockholm SweCamp Flottsbro finns uthyrningsstugor i olika storlekar och prislägen, samt en stor campingplats med full service hela året.

Mysig camping med nära till cykling båda downhill och xco. Fräscha toaletter och trevlig personal. Kommer gärna tillbaka hit.
Google.com
Annika
Mycket trevlig och välvårdad camping i naturskön miljö och nära storstadens utbud, många fritidsaktiviteter erbjuds i området som passar hela familjen. Stark rekommendation att bo här
Google.com
Stefan
Mysig liten stuga på camping en bit ut i skogen. Överraskande bra standard på stugan. Rent och fräscht med en skön dubbelsäng. Lite trångt om man är fler än 2 men det funkar. Trevlig campingplats med stora utrymmen. Bra med promenad möjligheter för den som har hund. Återkommer gärna.
Google.com
Daniel
Vanliga frågor
Har ni laddstolpar?

Svar kommer visas här

Har vi möjlighet att hyra utrustningar för skidåkning?

Svar kommer visas här

När öppnar ni för längdskidåkning?

Svar kommer visas här

Vilka öppettider har ni?

Svar kommer visas här

Kontakta oss

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ämne
Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Huddinge Samhällsfastigheter AB.