Stäng
FLOTTSBRO-INSPIRATION:
ÖPPET: BACKARNA/VÄRDSHUS: STÄNGT • Fler öppettider...

Aktuellt

2019-04-15 14:11
Lägesrapport Bikepark/Flottsbro Downhill Cars
Nu är det snart dags. 4/5 öppnar vi Bikepark och 11/5 är det premiär för våra superpopulära Flottsbor Downhill Cars!
2019-03-16 16:18
Lediga jobb
Nu söker vi personal till vår/sommar/höst-säsongen!

BO PÅ SWECAMP FLOTTSBRO STOCKHOLM

I Flottsbro, beläget i Albysjön i Huddinge, bor du i en grönskande och fridfull oas endast 15 minuter från Stockholm City. Kombinera en resa till huvudstaden med att uppleva Utomhusupplevelser och STUNDER TILLSAMMANS med dina nära.

Köp ditt campingkort här

Mysiga, moderna stugor

Ta vara på de många friluftsmöjligheterna. Susa ner ifrån länets högsta skidbacke med utsikt över Stockholm stad. Upplev utikten ifrån toppen. Utmana kroppen på historisk mark för Svensk Mountainbike i leder som Sveriges framgångsrikaste klubb tränar i. Här hölls bland annat Riksmästerskapet i MTB 1992 och SM tävlingar 2004.

Ta vara på naturen och era STUNDER TILLSAMMANS paddlandes i en vacker kanal som slingrar sig ut i Mälaren och där solstrålarna letar sig igenom trädens kronor. Snöra på dig vandringsskorna och ge dig ut i våra natursköna vandringsleder eller utmana varandra i beachvolleyboll, bangolf eller frisbeegolf. Ta ett dopp från vår 100 m långa sandstrand eller unna dig en glass i Värdshuset.

Bo, upplev och konferera i naturnära miljöer med god mat och aktiviteter som en viktig huvudingrediens i er vistelse för att öka kreativiteten.

Välkommen till Flottsbro i Stockholm – en naturupplevelse ett stenkast ifrån Stockholm City!

Stockholm SweCamp Flottsbro en del av SweCamp. 17 campingplatser över hela riket som erbjuder sina gäster Sveriges bästa upplevelser i unik miljö. Mer om Swe Camp