Stäng
FLOTTSBRO-INSPIRATION:
ÖPPET: Camping: Mån 13-19 Tis-Fre 13-17 Lör-Sön 9-16 - Bikepark/Downhill Cars Tor-Fre 15-20 Lör-Sön 9:30-16 - Värdshus Lör-Sön 11-16 • Fler öppettider...

Camping

Storstads camping

Precis vid infarten till Stockholms södra delar, endast 20 minuter från centrala Stockholm, ligger Flottsbro camping. Med 58 platser med el och TV anslutning i en naturskön miljö är Stockholm SweCamp Flottsbro det perfekta alternativet för husvagns och husbilsägare som vill se Stockholm och samtidigt kunna slappna av i en lugn miljö.

Två servicebyggnader i varsin ände av campingen gör att det alltid är nära oavsett var du står. Servicebyggnaderna har kök, tvättstuga, familjedusch, handikapptoalett/dusch, skötrum, latrintömning och toaletter. På Flottsbro finns även ett hundratal tältplatser. Platserna ligger i anslutning till ett av servicehusen och är uppdelad i två nivåer. Vid servicehuset finns under sommarhalvåret även ett utomhuskök. Som namnet antyder är även Stockholm SweCamp Flottsbro en del av SweCamp. 17 campingplatser över hela riket som erbjuder sina gäster Sveriges bästa upplevelser i unik miljö. Mer om Swe CampStockholm SweCamp Flottsbro är en medlemsanläggning i SCR - Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation. SCR

Priser

Priser och information hittar du direkt på vår bokningssida

Boka via vår SweCamp-sida. Det tillkommer en bokningsavgift om 135 kr om du bokar via e-post eller telefon.

Av säkerhetsskäl så accepteras endast kortbetalning alt. faktura i förskott som betalning för boende i stugor och på campingen.

För stuggäster som vill ta med sig hund tillkommer en extra avgift.

För att du ska känna dig trygg med din bokning erbjuder vi under rådande situation fri om & avbokning fram till 24 h innan ankomst. (Gäller förbokningar perioden 2020-04-22- 2020-08-31)

En trevlig vistelse!

För allas trivsel har vi satt upp ett antal ordningsregler för boende i stugbyn och campingen. Visa hänsyn till varandra och reskektera dessa!

Ordningsföreskrifter (doc, 21 kB)

Stockholm SweCamp Flottsbro är en medlemsanläggning i SCR - Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Läs mer om SCR här

Kontakt
Tel: 08-535 327 00
E-mail: info@flottsbro.se