Stäng

Öppettider idag

Reception/Värdshuset

Aktuellt

2018-12-14 11:18
NÄR ÖPPNAR BACKEN?
2018-11-30 08:54
Friskvårdsbidraget
2018-11-11 21:05
SWECAMP KLASSIKERN
Häng med och få ett mycket fint erbjudande

Camping

Storstads camping

Precis vid infarten till Stockholms södra delar, endast 20 minuter från centrala Stockholm, ligger Flottsbro camping. Med 58 platser med el och TV anslutning i en naturskön miljö är Stockholm SweCamp Flottsbro det perfekta alternativet för husvagns och husbilsägare som vill se Stockholm och samtidigt kunna slappna av i en lugn miljö.

Två servicebyggnader i varsin ände av campingen gör att det alltid är nära oavsett var du står. Servicebyggnaderna har kök, tvättstuga, familjedusch, handikapptoalett/dusch, skötrum, latrintömning och toaletter. På Flottsbro finns även ett hundratal tältplatser. Platserna ligger i anslutning till ett av servicehusen och är uppdelad i två nivåer. Vid servicehuset finns under sommarhalvåret även ett utomhuskök. Som namnet antyder är även Stockholm SweCamp Flottsbro en del av SweCamp. 17 campingplatser över hela riket som erbjuder sina gäster Sveriges bästa upplevelser i unik miljö. Mer om Swe CampStockholm SweCamp Flottsbro är en medlemsanläggning i SCR - Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation. SCR

Priser

Priser och information hittar du direkt på vår bokningssida

Boka via vår SweCamp-sida. Det tillkommer en bokningsavgift om 135 kr om du bokar via e-post eller telefon.

Av säkerhetsskäl så accepteras endast kortbetalning alt. faktura i förskott som betalning för boende i stugor och på campingen.

För stuggäster som vill ta med sig hund tillkommer en extra avgift.

En trevlig vistelse!

För allas trivsel har vi satt upp ett antal ordningsregler för boende i stugbyn och campingen. Visa hänsyn till varandra och reskektera dessa!

Ordningsföreskrifter (doc, 21 kB)

Stockholm SweCamp Flottsbro är en medlemsanläggning i SCR - Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation.

Läs mer om SCR här

Kontakt
Tel: 08-535 327 00
E-mail: info@flottsbro.se

Den 20 mars är det premiär för Sveriges nya reseprogram Gone Camping. Den luttrade programledaren Martin Örnroth tar pulsen på campinglivet i Sverige och delar av Europa. Gone Camping bjuder på något för alla, allt från fartfyllda äventyrsaktiviteter till spännande museibesök och smakfull godistillverkning. Programmet innehåller också fiffiga campingtips, roliga nyheter och matlagning i vacker campingmiljö. Du ser det på camping.se. Se trailern här.

Gone Camping - trailer from Camping.se on Vimeo.