Stäng
FLOTTSBRO-INSPIRATION:
ÖPPET: • Campingen: Alla dagar 9-16 • Fler öppettider...

Aktuellt

2022-09-01
VM i svävare i Flottsbro 2-4/9
Den 2-4 september arrangeras VM i svävare på Flottsbro!
2022-05-07 16:32
Hyr din cykel online!

Välkommen till Flottsbro Värdshus!

Stängt i väntan på vinter

Swede Catering driver Flottsbro Värdshus sedan 2007 och vare sig du är intresserad av bröllop, fest eller konferens lovar vi dig att du kommer bli mer än nöjd hos oss. Omgiven av skog, med Stockholms största skidbacke precis utanför fönstret och 100 meter sandstrand ett stenkast bort erbjuder vi en härlig naturupplevelse. Fina lokaler, professionell personal och stort fokus på vällagad mat med bra råvaror är en väldigt bra kombination.

Fler öppettider på Flottsbro

Läs mer om hur vi jobbar med er och vår säkerhet på olika delar av Flottsbro gällande Covid-19 här

Tveka inte att kontakta oss för ert nästa arrangemang!


info@flottsbrovardshus.se  

Kontakta Flottsbro Värdshus

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Huddinge Samhällsfastigheter AB.

Behöver du hjälp med bord, matrum eller grill?

Matsäcksrum

Med anledning av rådande Pandemilag och restriktioner från myndigheterna får endast sittande servering ske i Värdshuset. Matsäckrummet är därför stängt och vi hänvisar matsäcksgäster till sittplatser utomhus.

Grillplatser

Det finns ett flertal grillplatser på Flottsbro. Vid barnbacken och pulkabacken finns det dessutom vindskydd. Under vinterhalvåret så hjälper vi till med ved och tändning av brasa.

Kontakta vår personal så hjälper de dig direkt!